Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Vildósola Sr. och Toyo Tires vann klassen på SCORE Baja 500

18 juni 2024

SCORE Baja 500 ägde rum i Ensenada, Baja California i Mexico från den 29 maj till den 2 juni. Runt 254 racingteam ställde sig på startlinjen av den 777,26 km långa och utmanande sträckan. Men endast 169 team togs sig över mållinjen. Bland dessa Gustavo Vildósola, hans son Tavo Vildósola, Bryce Menzies, Christopher Polvoorde och Justin Davis, som förlitade sig på Toyo Tires Open Country M/T-R, en racingvariant av Open Country M/T.

Med en tid på 9 timmar, 27 minuter och 49 sekunder gjorde Gustavo Vildósola med enkelhet den femte snabbaste totaltiden och vann klassen SCORE Trophy Legends på Toyo Tires för tionde gången i rad. Justin Davis klarade också av att hålla tempot tack vare sin felfria körning och Open Country M/T-R, och vann i klassen TT Spec.

Gustavo Vildósola kör sin nr 1L Ford Raptor Mason Motorsports-truck 
Justin Davis kör sin nr 285 Green Army Team TSCO-Chevy-truck 

 

Men även Tavo Vildósola, Bryce Menzies och Christopher Polvoorde gjorde bra resultat på Toyo Tires Open Country M/T-R under den 56:e omgången av SCORE Baja 500, och tog andra, tredje och fjärde platsen i det övergripande resultatet. I mästerskapets poängställning av SCORE World Desert Championships är Tavo Vildósola, Bryce Menzies och Christopher Polvoorde på första, andra och tredje plats i klassen SCORE Trophy Truck efter att halva säsongen har gått.

Du kan läsa mer om däcksortimentet Open Country här.

Senaste nytt