Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Toyo Tires återvänder till Essen Motor Show 2023

28 november 2023

Toyo Tires återvänder med sin egen monter till Essen Motor Show under 2023. Det är den första montern på den prestigfylda mässan sedan 2019 efter begränsningarna orsakade av covid. Toyo Tires deltog även förra året tillsammans med Ring Racing i en monter. I år har de båda företagen funderat över att dela monter för att visa det starka förhållandet mellan Toyo Tires och Ring Racing. 

Mässan börjar med en förtittsdag den 1 december, följt av nio dagar "vanlig show". Mässan slutar den 10 december. Det hela komplexet för Essen Messe tas över av mässan som har fyllt varje hall till sin maxkapacitet. Toyo Tires kommer att delta med sin populära showtruck. Reklamtrucken kommer att vara värd för ett antal animationer under hela mässan och besökare till montern kommer kunna ta med sig olika reklamartiklar som har förberetts för mässan. 

  

Framför reklamtrucken parkeras Toyota Supra GT4 som har kämpat i detta års Nürburgring Langstrecken-serie samt i den fruktade 24-timmarstävlingen. Bilen, utrustad med slicks från Toyo Tires kommer kunna ses av besökare inifrån och ut för att se en racingbils DNA. Ring Racing-personalen kommer att finnas på plats för att förklara tekniken och svara på frågorna om förberedelse av en racingbil. 

Ett urval av de mest populära UHP- och ban-däcken kommer att visas för besökarna för att kunna se och ta reda på mer om den mångsidiga och varierande däckserien från Toyo Tires. Personal kommer att finnas på plats för att ge besökare råd inom däckfrågor. Montern kommer att vara utrustad med en simulator för att besökare ska kunna uppleva lite av den spänning som förare av verkliga racingbilar upplever. 

Besök oss i hall 3, monter nr 3A31. Biljetter kan köpas på www.essen-motorshow.de