Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Europamästerskapen i friidrott i Rom 2024

6 juni 2024

I år äger Europamästerskapen i friidrott rum i Rom, Italien. Toyo Tires är en av evenemangets sponsorer för sjätte året i rad.

Efter 50 år återvänder Europamästerskapen i friidrott till Rom i år, och pågår från den 7 till den 12 juni 2024. 1 600 atleter kommer att utmana varandra i 24 olika grenar på stadion Stadio Olimpico i Rom för att visa sina bästa prestationer och vinna medaljer.

Toyo Tires utmanar sig själv varje dag också med att designa och tillverka däck av bästa prestanda. Av denna anledning har Toyo Tires varit partner av Europamästerskapen i friidrott sedan 2018 och kunde delta i firandet vid medaljutdelningen.

För att säkerställa att de många friidrottfansen också kan fira med toppatleterna är prisceremonierna och Fan Villlage öppna för alla. För prisceremonierna kommer torget framför Stadio Olimpico omvandlas till "Medaljtorget", där utmärkelserna kommer att presenteras två gånger om dagen i 6 efterföljande dagar (vid kl 18 och kl 23). Invigningsceremonin kommer att äga rum här den 7 juni vid kl 18 med en stor show och kommer också att vara öppen för offentligheten. 

Åskådare som följer evenemanget på sina teveskärmar kan se fram emot spännande tävlingar, men också att få se staden Rom under den 20 km långa vandringen.

Senaste nytt