Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Startlinje för FIA Baja Greece

22 maj 2024

Toyo Tires är guldsponsorn av Greek Baja

FIA Baja Greece börjar imorgon. Prologen sätter igång kl. 17 och den första fulllängdsträckan på fredagen. Toyo Tires, som guldsponsor, kommer tillsammans med sin grekiska distributör, Tenora Techniki, följa evenemanget och dela några av de bästa bilderna från rallyt. Alla nyheter kommer att finnas på vår Facebook-sida på:  www.facebook.com/ToyoTire

Utöver att Toyo Tires sponsrar rallyt, kommer vi att vara där med vår testförare, Akira Miura, och utveckla våra terrängdäck. Miura kommer att använda sig av en testvariant av Open Country M/T R och kommer att ge oss värdefull feedback om däcken för att komplettera de datainspelningar och mätningar som görs, när han försöker vinna Baja. Miura kommer att köra en av Overdrive förberedd Toyota Hilux och kommer att tävla i den högsta klassen, T1+, och försöka vinna loppet samt hjälpa R&D-teamet att utveckla däcken. Den information vi får om prestandan under dessa extrema villkkor kan användas för att informera slutkunder om utvecklingen av de produkter vi säljer.

Open Country-sortimentet, Toyo Tires 4x4- och terrängvarumärke, består av ett stort urval däck som har anpassats till varierande villkor världen om samt till olika förordningar. I Europa erbjuder Open Country ATIII, ett åretruntdäck, utökat mobilitet så att förare kan ta sig ut i terrängen utan att kompromissa med förmågan att få en stabil, komfortabel åktur när man är tillbaka på asfalten, även under vintern.

Livestreaming av tävlingens start kan följas här.  www.facebook.com/rallygreeceoffroad

Senaste nytt