Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Förnyat partnerskap med Japans fotbollslandslag

27 september 2023

Toyo Tires har sponsrat Japans fotbollslandslag, också känt som “Samurai Blue”, sedan 2021. Sponsorskapet förnyades i år. För att fira det förnyade partnerskapet har Toyo Tires nu släppt en tevereklam kallad för "Blue, passionate, run".

Namnet tyder på att Toyo Tires har mer gemensamt med Japans fotbollslandslag än den blå färgen. På samma vis som atleterna i det japanska fotbollslandslaget outtröttligt anstränger sig och modigt utmanar sig själva, anstränger sig Toyo Tires också för att överraska och inspirera med mod och djärvhet. 

Detta är också anledningen till varför Toyo Tires förde ihop fansen och supporters av Samurai Blue i teveprogrammet "Toyo Tires presents BLUE SUPPORTERS". Reklamen gjordes för att stötta det Japanska fotbollslandslaget på världsmästerskapet i Qatar och för att dela deras entusiasm för sporten. I denna film har Toyo Tires inte bara utrustat teambussen med däck, utan också visat livestreams på YouTube som följde det japanska fotbollslandslaget på deras väg till världsmästerskapet. Förutom det har det japanska fotbollslandslaget stöttats med reklam, till exempel på tunnebanestationer eller i innerstaden i Tokyo och Osaka med LED-skärmar. 

Den nya tevefilmen passar sömlöst till supportkampanjen och, som den tidigare filmen, kommer den inte bara visas på tunnebanestationer utan också på teve. Det nästa världsmästerskapet äger rum 2026 i Kanada. Det ger Toyo Tires tilllräckligt med tid för att följa det japanska fotbollslandslaget med extraordinära idéer och dela deras entusiasm för sporten. 


 

 

Senaste nytt