Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Första TOYO TIRES CUP äger rum den 1 januari 2024

14 november 2023

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, president: Kenta Kuribayashi meddelar att det japanska fotbollslandslaget (Samurai Blue) kommer att spela mot Thailand på nationalstadion (Shinjuku-ku, Tokyo) på nyårsdagen, den 1 januari 2024. Toyo Tires kommer att sponsra matchen och har kallat den för "TOYO TIRES CUP 2024".

toyotirescup2024

Toyo Tires-varumärkesförklaring uttrycker vårt avseende att vara ett företag som värderar utmaningar och som banar sin egen väg genom att "Gå längs en väg vi aldrig gått förut". I maj 2021 har vi beslutat oss att samarbeta med den japanska fotbollsföreningen eftersom utmaningarna och dynamiken av det japanska fotbollslandslaget på världsscenen överensstämmer för vårt företags ståndpunkt. Från och med detta år är vi JFA:s huvudpartner och stödjer alla kategorier av Japans landslag, inklusive Samurai Blue (Japans fotbollslandslag) samt spelare och JFA i allmänhet inklusive tränarutbildningar och domaraktiviteter. 

För den första gången kommer Japans fotbollslandslag att spela på nyårsdagen. Samurai Blues utmaning börjar i början av 2024 och Toyo Tires kommer att se till att stötta det japanska fotbollslandslaget i enlighet med huvudbudskapet "Run Blue, Passionate." .

Vid invigningen som äger rum på stadionet visas en banner med Toyo Tires logotyp i mitten av stadionet och under halvtiden visas vår reklamfilm om det japanska fotbollslandslaget, "Blue, Hot, Run.''. En Toyo Tires-monter kommer att ställas upp i närheten av stationets ytterkant där produkter relaterade till det japanska fotbollslandslaget kommer att säljas. 

■Översikt över turneringen

 Turneringens namn

 "TOYO TIRES CUP 2024"

 Datum och tid

 Söndagen den 1 januari 2024, avspark kl 14 (schemalagt, Japans lokala tid)

 Matchkort 

    Japans fotbollslandslag (Samurai Blue) mot Thailands fotbollslandslag

 Plats

 Nationalstadion (10-1 Kasumigaoka-cho, Shinjuku-ku, Tokyo)      

 Sponsras av

 Japans fotbollsförening

 Speciell sponsor

 Toyo Tire Co., Ltd.

■Japans fotbollslandslags stöttande budskap “Blue, passionate, run.” (tagen bild)
cf capture
 


■Japans landslag (Samurai Blue)
SAMURAIBLUE20230620
Kirin Challenge Cup 2023 mot Peru, startelvan (20 juni 2023)

 

Senaste nytt