Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

International Federation of Sport Climbing partnerskap

6 juni 2023

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, (VD: Kenta Kuribayashi), meddelar att de har inlett ett partnerskapsavtal med International Federation of Sport Climbing in Europe. Partnerskapet kommer att se varumärket presenteras vid utvalda europeiska evenemang i IFSC-kalendern.

Toyo Tires kommer att delta i de kommande världsmästerskapen i Bern, Schweiz, samt IFSC World Cup-evenemang i Innsbruck, Chamonix och Koper. Partnerskapet kommer att fokusera på att förbättra upplevelsen på plats genom att ge interaktivt support och engagemang till de utvalda IFSC-evenemangen, förutom att öka medvetenheten om sporten genom sociala medier. Toyo Tire Europe-sponsringen kommer att träda i kraft vid IFSC World Cup Innsbruck från 14-18 juni och kommer att fortsätta till IFSC World Cup Chamonix från 7-9 juli, IFSC World Cup i klättring från 1-12 augusti och IFSC World Cup Koper från 8-9 september.

IFSC:s ordförande Marco Scolaris sa: "Vi är glada över att få nya, innovativa partners för att stödja våra evenemang, och Toyo Tires passar verkligen bra. De är världsledande inom sin bransch, och eftersom vi siktar på att vara det i vår, kommer detta nya partnerskap ge ett mervärde för våra intressenter, särskilt fans, vid våra elitevenemang.”

Toyo Tire Holdings of Europe GmbHs VD Kenta Kuribayashi sa: "På Toyo Tires är vi mycket glada över att vara partner och stödja IFSC och ser fram emot att vara en del av en ung, energisk och växande sportklättringsgemenskap. Att se sportklättringsatleterna tänja på sina gränser för möjligheter är verkligen inspirerande och resonerar med Toyo Tires filosofi att fortsätta främja kreativitet och innovation för att erbjuda däckprodukter som överträffar kundernas förväntningar runt om i världen. Vi hoppas kunna stödja tillväxten av sportklättring i Europa och runt om i världen."

TOYO TIRE är en av världens största däcktillverkare, grundad 1945 i Osaka, Japan. Produktsortimentet omfattar däck för personbilar, lätta lastbilar och stadsjeepar. Det ledande däck- och fordonsteknologiföretaget är stolt över att ge "nya sensationer till världen genom en utmanande anda och unika, innovativa idéer" och Sport Climbing kompletterar denna varumärkesfilosofi.


Upptäck mer om sportklättring på: www.ifsc-climbing.org

Senaste nytt