Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Toyo Tires lanserar Open Country A/T III

27 juni 2023

All-terrain, all-season Open Country A/T III har lanserats i Europa. Alla storlekar, för stadsjeepar och 4x4, är utrustade med Three Peak Mountain Snowflake-symbolen (3PMSF), vilket ger extra mångsidighet och kapacitet året runt.

Open Country A/T III utvecklades som svar på den enorma efterfrågan från marknaden efter ett terrängdäck för alla säsonger. Det nya däcket kan hantera en mängd underlag, inklusive terräng och givetvis samtliga väderförhållanden, och erbjuder således oändlig mobilitet för 4x4- och SUV-förare.

Förutom utmärkt grepp under alla körförhållanden har däcket konstruerats för att leverera utmärkt hållbarhet och en lång livslängd för slitbanan. Däcket har också designats för att minimera ljudnivån som genereras, vilket ger föraren en extra mjuk och tyst körning på några av de mest utmanande underlagen.

Open Country A/T III kommer i en rad populära 4x4-passningar, inklusive Land Rover och Toyota Land Cruiser, samt stadsjeepar från Audi Q7 till Volvo XC90.

 

Open Country A/T III är den senaste medlemmen i Open Country-familjen av SUV- och 4x4-produkter, i Toyo Tyres enorma sortiment av produkter i segmentet.

 

Senaste nytt