Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Open Country A/T III vinner japansk utmärkelse

30 juni 2023

Nikkan Jidosha Shimbun Goods Award (日刊自動車新聞) grundades 1987 och uppmärksammar produkter som har bidragit till fordonsindustrin. I år är det 36:e gången som priserna delas ut. Bildelar som annonserats och släppts mellan april 2022 och juni 2023 är berättigade att övervägas för undersökning. Dessutom beaktas försäljningsvolym, utvecklingsidéer, aktualitet, bidrag till branschen och sociala förhållanden i urvalsprocessen. Dessutom hänvisade urvalskommittén till resultaten av enkäter som mottagits från återförsäljare av bildelar och underhållsbutiker för att ge en heltäckande och objektiv utvärdering av delarna.


Open Country A/T III, som vann priset i däckkategorin i år, är en All Terrain-produkt som stödjer körning i olika väder- och vägförhållanden. Sedan det lanserades på den nordamerikanska marknaden, SUV:arnas hem, har det fått starkt stöd, och efter lanseringen i Japan 2022 introducerades däcket på den europeiska marknaden i år.

Kraftig mönsterdesign med stora block på slitbanan säkerställer stabilitet och komfort på vägar, och erbjuder stabil körning på ojämna vägytor som campingplatser och skogsvägar. Dessutom uppfyller den kraven i 3 Peaks Mountain Snowflake (3PMSF) som garanterar prestanda på vintern, så det kan användas oavsett årstid. Den höga graden av intresse för en produkter för alla säsonger oavsett terräng, som syftar till att uppnå både design- och prestandafördelar för konsumenten, ledde till dess höga utvärdering.

 

Senaste nytt