Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Proxes Comfort tar andra plats

11 augusti 2023

Toyo Tires Proxes Comfort har vunnit andra plats i Auto Express sommardäckstest 2023 med det totala betyget på 98,99 %. Däcket fick magasinets "Rekommenderas"-status. 

Auto Express kommer ut varje vecka och är det största bilmagasinet i Storbritannien. Det är känt för sina djupgående granskningar och test av de nyaste bilarna och är mycket respekterat. Dess däcktest är mycket efterlängtade och läses av en bred publik. Magasinet berömde däcket genom att skriva "Toyo har tillverkat ett imponerande komplett, välbalanserat däck vilket syns genom hela testet. Proxes Comfort var mycket trevliga att köra." 

Magasinet fortsatte med att beskriva att däcket har "En balanserad prestanda i alla discipliner..." samt "...en utmärkt prestanda på torrt väglag..." och lade till att "Proxes var mindre än en meter bakom de bästa i bromsning och runt en sekund långsammare på manövreringsbanan är det vinnande däcket." 

Förutom att imponera i prestandatester har magasinet noterat att "Toyo kom trea inom bränsleekonomi..."

Proxes Comfort tillverkas i Toyo Tires nya europeiska fabrik i Serbien och har utvecklats för att möta behovet av mer tekniskt avancerade fordon som kräver stabilitet vid höga hastigheter och tyst komfort över långa sträckor. Enastående hantering och bromsning säkerhetställer att förare kan njuta av bästa stabilitet och avslappnad prestanda. 

Senaste nytt