Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Saso vinner U.S. Women's Open

3 juni 2024

Yuka Saso vinner U.S. Women's Open i golf för andra gången, som den första spelaren i USGA-historia.

Toyo Tires påbörjade sitt samarbete med Yuka Saso tidigare i år, och signerade ett samarbetsaval med henne i februari. Att sponsra Saso var ett uttryck för företagets motto “Open Roads Await”, som återspeglar de möjligheter som produkterna från Toyo Tires vill utmana. Hennes framgång i U.S. Women's Open visar Sasos förmåga att utmana, eftersom hon, efter att ha legat efter och slagit två under par i den sista rundan, tog sedan ledningen. Med detta kammade hon hem det största priset i kvinnornas stora golfmästerskap, en check på 2,4 miljoner US-dollar.

Med sina 22 år är Saso den yngsta spelaren som har vunnit flera titlar efter att redan ha gjort skillnad när hon blev den yngsta vinnaren av U.S. Women's Open när hon vann tävlingen för första gången. Hon är också den enda spelaren som vunnit titlar i olika länder efter att ha växlat från att representera sin mors land, Filippinerna, till sin fars land, Japan.

Saso sa följande när hon kommenterade sin framgång: "Jag är mycket glad att ha vunnit U.S. Women's Open för andra gången och ha tagit min första seger i tre år. Jag är tacksam för allas stöd och jag kommer att fortsätta sträva efter att ta mig ännu längre och arbeta hårt i min dagliga träning. Tack för ert stöd."

Senaste nytt