Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Toyo Tires ställer ut på Tokyo Auto Salon 2024

12 december 2023

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, president: Kenta Kuribayashi, tillkännager att Toyo Tires kommer att delta på den erkända mässan Tokyo Auto Salon. Evenemanget äger rum i utställningscentret Makuhari Messe (Japan Convention Center, Chiba) i tre dagar, från fredagen den 12 januari till den 14 januari 2024. Tokyo Auto Salon är en av världens största bilmässorna för specialbyggda fordon.

Toyo Tires booth (preview image)
Toyo Tires monter (förhandsgranskad bild)

Toyo Tires monter på Tokyo Auto Salon har skapats med konceptet "Aggressive Sustainability with Toyo Tires" (aggressiv hållbarhet med Toyo Tires). Under mässan ser vi specialbygga fordon utrustade med Toyo Tires och även ett brett sortiment produkter som kombinerar prestanda och design ställs ut, vilket uppmuntrar varumärket till aktivitet länkad till mobilitet. Montern är ett uttryck för glädjen av att delta och samtidigt djärvt ta sig an utmaningar. Den illustrerar framstegen i att minska miljöpåverkan för att förverkliga ett hållbart mobilitetssamhälle, där vi ställer ut ett däckkoncept med högsta andel hållbara material. 

Under evenemanget kommer vi att hålla samtal med våra partner, inklusive den globala ambassadören för varumärket, Michael Whiddett (Mad Mike), ambassadören för Proxes-varumärket, Takayuki Kinoshita, och D1 Grand Prix 2023-mästaren Hideyuki Fujino. Dessutom kommer vi att presentera ett reportage som tittar bakom kulisserna av Score Baja 1000-utmaningen av Tomonori Noto, från vår partner, team JAOS, samt visa en konkurrenskraftig scen med Toyo Tires anställda som är tidigare världsmästare inom rallysport.

En speciell sida länkad till Toyo Tires monter på Tokyo Auto Salon finns från och med idag tillgänglig på vår japanska webbplats (https://www.toyotires.jp/TAS2024/ ). Vi ser fram emot att träffa dig vid Toyo Tires monter, som finns här: East 8 Hall, 807.

 

Mer detaljerad information om Tokyo Auto Salon 2024 kan hittas på den officiella webbplatsen.
https://www.tokyoautosalon.jp/2024/