Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Toyo Tires påbörjar samarbetet med golfspelaren Yuka Saso

21 februari 2024

Moderbolaget av Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Toyo Tire Corporation, har signerat ett sponsringsavtal med det japanska kvinnliga golfproffset Yuka Saso.

Som en del av Toyo Tires marknadsföring stödjer företaget atleter på deras väg till toppen när de utmanar världen. Vi är glada över att få välkomna Yuka Saso som en ny medlem av atletgruppen "Team Toyo Tires", som sponsras av vårt företag. Hon har uppnått enastående resultat sedan hennes dagar som amatörspelare, bland annat har hon vunnit ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational på Filippinerna, som ingår i golftouren kvinnor, som en amatör när hon bara var fjorton år gammal. Efter att hon 2019 blivit proffsspelare har hon varit aktiv världen om och vunitt sin första tävling inom kvinnornas golftour på 2020 NEC Karuizawa 72 Golf och fått sin första stora vinst på 2021 U.S. Women's Open.

Yuka Saso kommenterade sponsringen med följande ord: "Vi har nyligen slutit ett sponsringsavtal med Toyo Tires. Jag är jätteglad att få vara med i teamet Team Toyo Tires. Jag ser mycket fram emot att ta mig längre på världsscenen. Jag kommer att göra mitt bästa för att fortsätta växa som ett golfproffs och som en person."

Denna sponsring är ett annat sätt att utrycka företagets varumärkesmeddelande "Open Road Await", som återspeglar de möjligheter som Toyo Tires produkter vill utmana.

Senaste nytt