Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Toyo Tires sluter samarbete med Los Angeles Dodgers

29 februari 2024

Toyo Tires har signerat ett sponsoravtal med MLB:s basebollaget, Los Angeles Dodgers (LA Dodgers).

LA Dodgers är ett av de mest framstående basebollagen i Major Leagues Baseball (MLB) med en djup anknytning till Japan, från vänskapsspel som ägt rum sedan 1950-talet till framgångsrika japanska spelare. Lagets hemmaarena, Dodger Stadium, stoltserar med världens största besökarantal inom professionell sport, med mer än 4 miljoner besökare varje år. Laget har 120 miljoner anhängare världen över.

Toyo Tires var den första japanska däcktillverkaren som expanderade till USA, där det etablerade sig 1966. 2004 grundade Toyo Tires en tillverkningsfilial för bildäck i Georgia, Toyo Tire North America Manufacturing Inc., och företaget har en mycket stark närvaro på den nordamerikanska marknaden med däck med stora diametrar för SUV och pickups. 

Toyo Tires överbrygger avståndet mellan Japan och USA och har slutit ett femårigt partnerskap med laget. Framgången av LA Dodgers kommer att återspeglas vid visning av Toyo Tires logotypen på skyltar och intervjubord på arenan Dodger Stadium. 

 


 

Om Los Angeles Dodgers

Laget Los Angeles Dodgers har en tradition full av stolthet och excellens. Laget har vunnit sju World Series-mästerskap och 24 National League-mästerskap sedan de grundades i Brooklyn år 1890. Dodgers, Major League Baseballs World Champion år 2000, har utmärkts som ESPN's Sports Humanitarian Team of the Year. Laget stödjer en vinnande basebollkultur och ger förstklassig besökarupplevelse på sin arena Dodger Stadium och strävar efter att bygga starka partnerskap med lokala gemenskaper. 

Dodgers är ett av världens mest älskade lag, som stoltserar med det högsta besökarantalet inom MLB:s historia. 

Senaste nytt