Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Toyo Tires förnyar sitt partnerskap med European Athletics

9 januari 2024

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, president Kenta Kuribayasi tillkännager att företaget har förnyat sitt partnerskap med det Europeiska friidrottsförbundet för ytterligare fyra från 2024 till 2027.

Toyo Tires blev en officiell partner till det Europeiska friidrottsförbundet för första gången innan det Europeiska friidrottsmästerskapet i Berlin 2018 och denna senaste förlängning kommer att utöka deras partnerskap till sammanlagt 10 år. Företaget kommer att ha en betydande närvaro under de kommande stora europeiska friidrottsmästerskapen under detta nya fyråriga avtal:

  • Rom 2024 Europamästerskapen i friidrott (7–12 juni 2024)
  • Apeldoorn 2025 Europeiska inomhusmästerskapen i friidrott (6–9 mars 2025)
  • Birmingham 2026 Europamästerskapen i friidrott 
  • 2027 Europeiska inomhusmästerskapen i friidrott

Som en högt uppsatt oficiell partner kommer Toyo Tires att fortsätta dra nytta av omfattande väsentliga marknadsföringsrättigheter inklusive världsvitt ensamrätt inom sin produktkategori, varumärkespresentation i de Europeiska friidrottsförbundets ständigt växande aktiviteter i digitala och sociala medier, exponering mot Eurovisions paneuropeiska kostnadsfria sändning av de ovannämnda mästerskapen, LED-marknadsföring inom banans omkrets, ytterligare exponering via det Europeiska friidrottsförbundets kommunikationskanaler, biljettförsälning och VIP-service.

“Jag är mycket glad att Toyo Tires har bestämt sig för att fortsätta samarbetet med det Europeiska friidrottsförbundet som en officiell partner. Vi har ett mycket harmoniskt förhållande som har gett betydande fördelar för oss båda. Jag är övertygad om att detta kommer att fortsätta även i framtiden och att vår relation kommer att fortsätta utvecklas och att den kommer att stärka båda varumärken," kommenterade presidenten för det Europeiska friidrottsförbundet, Dobromir Karamarinov.

"Vi har samarbetat med det Europeiska friidrottsförbundet sedan 2018 och det har varit ett mycket framgångsrikt samarbete. Vi är tacksamma för möjligheten att kunna utöka detta partnerskap. De utmaningar som atleterna står inför återspeglar vårt engagemang att ständigt förbättra våra produkter. Vi ser fram emot att bygga vårt partnerskap och utvecklas tillsammans i framtiden," sa Toyo Tire Holdings of Europe Sales and Marketing Director Ralf Gutena.