Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

Toyo Tires sponsrar Japan Freeride Open 2024

7 februari 2024

Toyo Tires sponsrar tävlingen i extremskidåkning och snowboard Japan Freeride Open 2024.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH tillkännager att Toyo Tires kommer att sponsra tävlingen i extremskidåkning och snowboard, Japan Freeride Open 2024. Tävlingen äger rum mellan lördagen den 10 och måndagen den 12 februari 2024. 

Tävlingen äger rum i skidorterna Hakuba Cortina Ski Resort och Hakuba Onsen Ski Resort, Nagano. Tävlingsbanan kommer att bestämmas i sista stunden för att säkerställa att de tävlande får den mest utmanande banan.

 

Tävlingar i friåkning med skidor och snowboard är extrema vintersporter där de tävlande väljer sin egen rutt mellan startpukten uppe på berget och slutpunkten i dalen. De tävlande måste självständigt visa sina färdigheter, med tävlingskriterier såsom hur vacker deras åklinje är, deras hastighet och teknik, där allt räknas in i slutresultatet. 

 

Vårt företags motto är “Open Roads Await“. Detta uttrycker vår grupps pionjäranda att djärvt köra i obevandrad terräng och skapa nya vägar för sig själv. De tävlande som tar sig an denna utmaning i det mäktiga fjället och karvar ut sin egen sträcka återspeglar vårt företags attityd. Detta ledde till att företaget gick med i Freeride World Tour, en internationell tävling för den här sporten, och topptävlingen i Japan.

 

Japan Freeride Open 2024 kommer att samla många generationer, från världseliten till juniorer och även äldre deltagare. Det kommer även att finnas evenemang där de atleter som åkte bäst utses av publiken. 

 

Genom vårt stöd till sporter och utövare fortsätter vi att stödja alla de som driver sin egen väg och tar sig an utmaningar. 

Vårt japanska moderbolag lanserade en speciell webbsida "First Descent -Winter Challengers-" som presenterar vintersporter, inklusive Freeride World Tour.
 https://www.toyotires.co.jp/first-descent/ (endast på japanska)

Senaste nytt